Uw verwarmingsketel is bij DLC Projects in goede handen.

Onderhoud, herstellingen of een nieuwe installatie van centrale verwarming op gas in regio Schilde of Antwerpen? Daarvoor zit u helemaal goed bij DLC Projects.

Totaalservice

DLC Projects is gespecialiseerd in centrale verwarming op gas, en hiervoor leveren we een totaalservice. Dit gaat van onderhoud, het vervangen van oude toestellen en plaatsen van nieuwe CV-ketels tot het installeren van radiatoren. Heeft u nog een oude mazoutketel die u wenst te vervangen door een gasketel? Wij zorgen voor een probleemloze overschakeling. Heeft u graag advies over het nieuwe type toestel dat u overweegt, laat het ons zeker weten. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Onderhoud en herstellingen

Naast het verplicht onderhoud voor CV-ketels, kunt u zeker bij ons aankloppen voor allerhande kleine of grote herstellingswerken aan uw verwarmingstoestel. We komen bij u langs, detecteren het probleem en zorgen voor een efficiënte en snelle oplossing. Wij staan garant voor een correcte en eerlijke dienstverlening. Heeft u een vraag over onze service voor centrale verwarming? Neem zeker even contact met ons op voor meer informatie.

Klantvriendelijke service

Persoonlijke aanpak

Hoge kwaliteit

Correcte opvolging