Heeft u een probleem met uw sanitaire installatie?
U mag rekenen op onze expertise.

Heeft u een probleem met uw sanitair in regio Schilde of Antwerpen? DLC Projects biedt u graag de technische ondersteuning voor al uw sanitaire toestellen.

Kleine en grote sanitaire herstellingen

Op DLC Projects kunt u rekenen voor kleine en grote herstellingen aan uw sanitair. Een lekkende kraan? Een verstopte afvoer of een verstopt toilet? Hiervoor kunt u onze hulp inschakelen, en zorgen we ervoor dat de hinder voor u snel is opgelost. Verder zit u bij ons ook goed voor werken en herstellingen aan de riolering.

Installatie van nieuwe toestellen

Op zoek naar een loodgieter voor een volledig nieuwe sanitaire installatie, zoals kraanwerk, douches en baden? Wij komen hier graag voor bij u langs om deze vakkundig en met de grootste zorg te installeren. Wij halen steeds ons materiaal bij gerenommeerde leveranciers zoals Desco, Schrauwen en Van Marcke. Graag adviseren en begeleiden wij u bij de keuze in de verschillende merken, rekening houdend met uw wensen en budget. U mag er op rekenen dat wij steeds voor u uitkijken naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Dit om een lange duurzaamheid van uw materialen te garanderen. Ook kwestie van afwerking, zal u zien dat wij hier zeer precies mee omgaan.

Klantvriendelijke service

Persoonlijke aanpak

Hoge kwaliteit

Correcte opvolging